OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.mojasofia.sk - MARKET PRO SLOVAKIA, s.r.o. - uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Vaše súkromie plne rešpektujeme a uisťujeme Vás, že s Vašimi súkromnými údajmi pracujeme zodpovedne, profesionálne, citlivo a hlavne v súlade so zákonom.

Vaše údaje sú u nás v bezpečí

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe, sú úplne dôverné, nie sú nikde zverejňované a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám (okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru). Dôverné údaje tretím stranám neprenajímame, ani si ich s nimi nevymieňame.

Osobné údaje, ktoré uvediete pri založení Vášho účtu, jeho aktualizácii a nákupe v našom internetovom obchode, budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s komunikáciou s našimi zákazníkmi, vybavením objednávky a poskytovaním našich služieb (najmä vystavenie faktúry, doručenie tovaru, potvrdenie objednávky, platba za tovar, evidencia zákazníkov a ich objednávok na stránke www.mojasofia.sk pre riešenie prípadných reklamácií apod.). Vaše osobné údaje si môžete kedykoľvek skontrolovať, prípadne zmeniť, po prihlásení sa do svojho konta na stránke www.mojasofia.sk.

Na Vašu písomnú žiadosť budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť MARKET PRO SLOVAKIA, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Registráciou na stránkach www.mojasofia.sk udeľujete spoločnosti MARKET PRO SLOVAKIA, s.r.o. súhlas so spracovaním osobných údajov na obdobie 10 rokov. Tento súhlas môžete odvolať kedykoľvek písomnou formou podľa nižšie uvedeného postupu.

Pokiaľ si neželáte dostávať informácie o novinkách a akciách, resp. máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov z našej databázy, môžete nám zaslať Vašu žiadosť poštou alebo prostredníctvom emailu na nižšie uvedené kontaktné adresy a Vaše údaje budú bezodkladne odstránené.

 

Poštová adresa:

MARKET PRO SLOVAKIA, s.r.o.

Žehrianska 2

851 07 Bratislava

Slovensko

Emailová adresa: info@mojasofia.sk